HomeLyricsPunjabiShok Albadi LYRICS शौक अलबदी - Masoom Sharma

Shok Albadi LYRICS शौक अलबदी – Masoom Sharma

Shok Albadi Intro

This haryanvi track is sung by Masoom Sharma, starring Masoom Sharma & NIdhi Sharma. Music is given by Pinna Music & Monty Badanpur while Lyrics are penned by Monty Badanpur

Shok Albadi Lyrics

Englishहिन्दी

Nidhi Iske Bare Me Jyada Mat Socho
Ye Ek Baghi Sai

Mhare Shok Sai Albadi Khgi ya Ke Kari
Tere Supnya Ki Neev Rhja Dri Ki Dri
Yada Pathran Ke Dil Tu Sai Papa Ki Pari
Mhare Katil Irade Tanne Shadi Ki Padi

Zindgi Bna Le Koi Sharif Sa Patale
Yada Papiyan Ki Zindgi Mai Paap Sai Bhare
Tu Sikhavagi Tameej Ham Bade Badatmeej
Badtmeeji Ke School Se Study Kari Sai

Teri Goli Sai Jawani To Mai Ke Kru
Yada Barudan Ki Uchi Sai Dukan Bhri Sai
Tu Sikhavagi Tameej Ham Bade Badatmeej
Badtmiji Ke Scholl Se Study Kari Sai

Laila Majnu ki Manne Bera Na Kahani
Ada Pdi Hai Kitab Dakuan Ki Purani
Ada Peetala Ke Mansa Me kam Ke Tera
Kad Goli Lag Jagi Mahara Kuch Bhi Na Bera

Pyar Pyar Ka Na Koi Khel Hovaga
Koi Marega Thukane Koi Jel Hovega
Kyante Maut KI Dukaan Pe Samaan Len Aagi
Je Saman De Diya Te Sara Shahr Rovega

Aaj Dekhega Badanpur Aala Tak Chora
Monty Aaj Jel Ta Hoya Door Sai
Tu Sikhavagi Tameej Ham Bade Badatmeej
Badtmaiaji Ke Scholl Se Study Kari Sai

Teri Goli Sai Jawani To Mai Ke Kru
Yada Barudan Ki Uchi Sai Dukan Bhri Sai
Tu Sikhavagi Tameej Ham Bade Badatmeej
Badtmaiaji Ke Scholl Se Study Kari Sai

Chhati Gelya Chhati Ka Jo Nep Levega
Dushmani Wala Pura Pura Case Levega
Manne Esa Ustaad Koi Sath Paya Na
Pandua Ki Gel Kade Bair Laya Na

Are Gare Yaar Na Bnaye Yarr Ne
Hova Motran Pa Fire Thare Hate Bahar Ne
Mahara Afeem Jaisa Rang TU Smack Te Bhi Chiti
Gora Gaat Dekh Kde Pani Na Fakaya Yarr Ne

Bariya Ki Zindgi Me Velpone Sai
Yada Teri Jaisi Mukhbar Bhut Mari Sai
Tu Sikhavagi Tameej Ham Bade Badatmeej
Badatmeeji Ke Scholl Se Study Kari Sai

Teri Goli Sai Jawani To Mai Ke Kru
Yada Barudan Ki Uchi Sai Dukan Bhri Sai
Tu Sikhavagi Tameej Ham Bade Badatmeej
Badtmiji Ke Scholl Se Study Kari Sai

निधि, इसके बारे में ज्यादा मत सोचो
ये एक बागी है।

म्हारे शौक साई अलबादी खगी या के करी,
तेरे सपन्या की नीव रहजा दरी की दरी।
यादा पत्थरण के दिल तू साई पापा की परी,
म्हारे कातिल इरादे तन्ने शादी की पड़ी।

जिंदगी बना ले कोई शरीफ सा पटले,
यादा पापियां की जिंदगी में पाप साई भरे।
तू सिखावगी तमीज, हम बड़े बदतमीज,
बदतमाइजी के स्कूल से स्टडी करी है ।

तेरी गोली साई जवानी तो मैं के करूँ,
यादा बारूदान की उची साई दुकान भरी साई।
तू सिखावगी तमीज, हम बड़े बदतमीज,
बदतमाइजी के स्कूल से स्टडी करी है।

लैला मजनू की माने बेरा ना कहानी,
अदा पड़ी है किताब डकूआं की पुरानी।
अदा पीतालन के मंसा में कम के तेरा,
कद गोली लग जागी महारा कुछ भी ना बेरा।

प्यार प्यार का न कोई खेल होवेगा,
कोई मरेगा ठुकने, कोई जेल होवेगा।
क्यंते मौत की दुकान पे सामान लें आगी,
जे सामान दे दिया ते सारा शहर रोवेगा।

आज देखेगा बडनपुर आला तक छोरा,
मोंटी आज जेल ता होया दूर साई।
तू सिखावगी तमीज, हम बड़े बदतमीज,
बदतमाइजी के स्कूल से स्टडी करी है।

तेरी गोली साई जवानी तो मैं के करूँ,
यादा बारूदान की उची साई दुकान भरी है।
तू सिखावगी तमीज, हम बड़े बदतमीज,
बदतमाइजी के स्कूल से स्टडी करी है।

छाती गेल्या छाती का जो नेप लेवेगा,
दुश्मनी वाला पूरा पूरा केस लेवेगा।
माने एसा उस्ताद कोई साथ पाया ना,
पांडुआ की गेल कड़े बैर लया ना।

अरे गारे यार न बनाए यार ने,
होवा मोतरां पा फायर ते तेरे हाथे बाहर ने।
महारा अफीम जैसा रंग तू स्मैक ते भी चीटी,
गोरा गाट देख कड़े पाणी ना फकाया यार ने।

बरिया की जिंदगी में वेलपोने साई,
यादा तेरी जैसी मुखबर भूत मारी है।
तू सिखावगी तमीज, हम बड़े बदतमीज,
बदतमाइजी के स्कूल से स्टडी करी है।

तेरी गोली साई जवानी तो मैं के करूँ,
यादा बारूदान की उची साई दुकान भरी है।
तू सिखावगी तमीज, हम बड़े बदतमीज,
बदतमाइजी के स्कूल से स्टडी करी है।

Lyrics Written by:
Monty Badanpur

If you liked Shok Albadi LYRICS here, please like and share our FB/Twitter pages

Shok Albadi info
SingerMasoom Sharma
LyricistMonty Badanpur
MusicPinna Music, Monty Badanpur
CastMasoom Sharma, NIdhi Sharma
LanguageHaryanvi
DirectorAmeet Choudhary
Music LabelNav Haryanvi

Shok Albadi Video

- Advertisement -

Most Popular

Recent Comments

×